Месечните такси за Business Smart  варират от 10 до 99

...
Месечните такси за Business Smart  варират от 10 до 99
Коментари Харесай

Виваком обяви нова тарифна линия за бизнеса

Месечните такси за Business Smart  варират от 10 до 99 лева

Тарифната линия Business Smart включва оферти за разнообразни по мярка компании

Нова тарифна линия на Виваком, основана за бизнеса, предлага неограничени MB на оптималната скорост у нас и в страните от Европейски Съюз и повече безвъзмездни МВ в роуминг в Европейски Съюз.

„ Това е предложение, което освен дава отговор на актуалните условия, в които работи българският бизнес, само че и в доста връзки планува потребностите от връзка и продан на данни в идните условия за развиване “, съобщи Светлин Лебанов, управител артикули и услуги за бизнес клиенти във Виваком.

Business Smart предлага още неограничени диалози в България и в страните от Европейски Съюз, повече безвъзмездни минути в роуминг в страните от Зона 1 и за първи път – включени минути за роуминг диалози в страните от Зона 2.
още по тематиката
От оператора акцентират като основно преимущество на новата тарифна линия разделянето на включените минути по обособени дестинации. Така клиентите ще имат надзор при изразходването на минутите в тарифния си проект.

Бизнес цените, създадени от Виваком, са шест, като всяка от тях дава отговор на размера на бизнеса – от XS до XL, а последният U размер е подобаващ за по-големите компании, прецизираха от телекома.

Месечните такси варират от 10 до 99 лева, като, да вземем за пример, за 30 лева месечен абонамент една компания би получила  неограничени диалози в България и Европейски Съюз, 500 минути към зона 1, 100 минути към зона 2, 10 000 MB на оптималната скорост в България и Европейски Съюз, както и спомагателни 5 300 безвъзмездни МВ в роуминг в Европейски Съюз.

Компаниите могат сами да добавят създадените тарифни проекти, съгласно личното им ползване. Това се реализира с спомагателните пакети към Business Smart цените. Така да вземем за пример, против месечна такса от 2, 3 или 5 лв. клиентът получава надлежно спомагателни 1000, 3000 или 5000 MB за прилагане както в България, по този начин и в роуминг в Европейски Съюз.

Подобно предложение е налично и за компании, в които диалозите към момента са по-често употребяваният метод на връзка. Срещу ниска месечна такса спомагателните пакети за диалози оферират до 1000 включени в таксата минути.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР